|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 20, 2009 22:23:36 GMT 3
Drew istus tühjas klassiruumis aknalaual. Ta oli aknad teinud pärani lahti ning nüüd oli ruumis suhteliselt külm ja muidugi ka veidike tuuline, kuid noormeest see ei huvitanud. Ta ei tundnudki ju külma. Vampiiri mõtted vilksasid Cecilie'le ja ta naeratas endamisi. Ta oli neiule terve öö mõelnud; ta ei suutnud teda lihtsalt peast saada. Frederick lubas endale, et ta ei tohi armuda, vähemalt mitte inimesse, kuid nüüd ta oli seda just teinud. Jah, noormees oli Cec'i täielikult ära armunud. Nüüd ta lihtsalt kartis, et ta ei meeldi tütarlapsele ja see tegigi kõige rohkem haiget, isegi siis, kui ta vampiir oli. Vampiirid tavaliselt nimoodi ei tunne, aga Freddiega oli justkui midagi juhtunud...
Ohanud vaikselt, surus noormees enda hambad alahuulde, kuid mitte üldse tugevalt, sest seljuhul oleks huulest hakanud verd välja immitsema. Iga paari sekundi tagant viis Dre pilgu uksele, et äkki keegi tuttavatest tuleb ka sinna.
ot: Siia tuleb see, kellelt ma seda palusin. Aitäh. ;D
|
|
|
Post by Michelle A. Shadow on Jun 20, 2009 23:04:07 GMT 3
OT: Ja kellelt sa palusid? xd
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 20, 2009 23:04:47 GMT 3
ot: jumalalt.
|
|
|
Post by Michelle A. Shadow on Jun 20, 2009 23:06:24 GMT 3
OT: Okei, aga kriba ruttu ää nendesse kahte teemasse. Muidu ma suren ära. Ma pean kohe minema.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 20, 2009 23:08:30 GMT 3
ot: sulle ikka meeldib ot'e teha. jaja, kriban.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 21, 2009 0:02:30 GMT 3
Cecilie jalutas mööda teist korrust, käes üks parajasti pooleli olev raamat. Tüdruk otsis enam-vähem vaikset kohta lugemiseks, kuna Michie ja teised olid magamistoas märatsema hakanud. Tühja klassiruumi ukseni jõudnud, avas neidis selle ja sisenes. Koheselt puhus talle näkku külm tuul. ''Terekest.'' lausus Cec kerge muigega, märgates aknalaual istuvat Drew-d. Too võlgnes talle siiani seletuse. Hetkeks külmast judisedes, suundus Ceccy ühe tühja laua poole ja istus sellele. ''Tuulutad?'' päris tüdruk seejärel, raamatut lauale asetades ja käsi rinnal ristates. Ta polnud just eriti paksult riides.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 21, 2009 0:07:56 GMT 3
Drew tundis kohe ära Cecilie lõhna enne seda, kui ta uksest sisse sadas. Tõmmanud kõvasti tüdruku lõhna endale kopsudesse, sulges ta samal hetkel silmad, kuid avas need sekund enne ukse lahtitegemist. Noormees naeratas. "Tere," ütles Freddie muiates, pilk naelutatud Cec'ile. "Mmm... Nagu näed, siis jah," lausus vampiir naeratades. Nähes, et neiu väriseb, kooris ta enda tumehalli pusa seljast ära ning hüppas aknalaualt maha. Ta asetas pusa tüdruku õlgadele, istudes samas ühe laua peale, otse Cecilie kõrvallauale. Vampiir jäi muiates tütarlast silmitsema.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 21, 2009 0:21:29 GMT 3
Cecilie muigas kergelt, kui Drew oma pusa talle loovutas. ''Sul endal ei hakka külm?'' päris ta pilku poisi riietusele viies. Ceci pilk liikus klassis ringi. ''Niiisiiiis.'' venitas ta jalgu üle laua ääre kõlgutades. ''Mis vahepeal teinud oled?'' alustas tüdruk mingisugust vestlust, tahtmata kohe põhilise asja kallale asuda.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 21, 2009 0:29:04 GMT 3
Frederick raputas pead. "Ei," ütles ta naeratades, viimata pilku ikka Cec'ilt ära, "Söönud, istunud, kõndinud, jooksnud." Vampiir kehitas kergelt muiates, õlgu, sasides siis enda süsimusti juukseid. "Sina?"
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 21, 2009 0:35:51 GMT 3
Cecilie naeratas endamisi. ''Tegid jälle kellelegi jooksus pähe?'' päris ta naerdes, silmsidet vältides ja selle asemel ruumis ringi jõllates. ''Põhimõtteliselt sama. Noh välja arvatud jooksmine. Ma ei elaks järjekordset pähesaamist üle.'' vastas tüdruk seejärel poisi küsimusele, silmanurgast pilku temale viies.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 21, 2009 0:40:24 GMT 3
Drew viis vaikselt ohates pilgu eemale. Naeratus tema näolt kadus. Tavaliselt on viisakas ikka rääkimise ajal üksteisele otsa vaadata, eks ole. Aga suva see. Mõne aja pärast oli tema pilk taas Ceccy'l ning ta muigas endamisi. "Ahah," ütles ta, hammustades samal ajal alahuule ning juukseid sasides.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 21, 2009 0:49:21 GMT 3
Cecilie muigas kergelt, paaniliselt mõeldes kuidas juttu jätkata. ''Okei, ma asun siis asja kallale.'' alustas ta, ennast laualt maha libistades järgmise pingirea laua vastu toetudes, nii et ta sai poisile otsa vaadata. ''Mis draakonite aedikute juures toimus?'' jätkas Cec vestlust, pilku kõigutamatult Drew-l hoides, lootes sellega tagada täiesti ausa vastuse.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 21, 2009 0:52:40 GMT 3
Freddie plaksutas ripsmeid, kuid teades, et nii on võimatu Cec'i ära "osta", kehitas ta lihtsalt õlgu. "Noh, tead, mul oli kummaline päev..." alustas vampiir enda valet, kuid nähes Cecilie pilku, et ta tahab ausat vastust, jäi noormees vait. "Sina küsid küsimusi, mina vastan," pakkus ta naeratades välja, vaadates ka Cecilie'le otse silma.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 21, 2009 0:56:25 GMT 3
Cecilie ohkas kegrelt, mõeledes kust alustada. ''Mis selle draakoniga toimus? Kust sa teadsid mida ta kavatseb? kuidas sa üldse teda nägid? Ja see ära vedamine ja draakoni tõrjumine?'' esitas tüdruk järjest küsimusi, pilku kordagi pööramata. Ta võis paista lollakas ja sellele kõigele võis leiduda loogiline seletus, aga nüüd tahtis Cec lihtsalt tõde.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 21, 2009 0:59:53 GMT 3
Fred ohkas vaikselt, peaaegu nii vaikselt, et keegi peale tema ei kuulnudki seda. "Mmm... Noh... Draakoniga ei toimunud üldiselt midagi.. Ma arvasin. Mul on head silmad. Ära vedamine... Eeee... See juhtus kogemata ja draakon hakkas ise kartma," ütles ta ja naeratas vabandavalt - see, mis ta rääkis, oli puhas vale.
|
|