Emilie Suicide
16. aastane, kesktase
L?kaan; 2. c?mera da letto
|
Post by Emilie Suicide on Jun 24, 2009 16:42:32 GMT 3
Emmy jalutas malizia navale äärde.Ta oli avastaud, et see on ta lemmikkoht mõtlemiseks. Alati siit mööda kõndides jäi ta minevikule mõtlema. Kui ta vaimuhaiglasse viidi öeldi, et ta hüppas sillalt alla ja kui ta klaasiga oma veenid läbi lõikas tuli lükaan ja päästis ta. Kui neidis oli väga nõrk siis võttis üks pooleldi vampiiri kodanikega pere ta enda juurde. Emmy muigas. Terve ta elu oli olnud üks suur õnnemäng. Neidis ohkas ja viis sõrmega üle armi vasakul käel. Tüdruk tõsines. Järsku muutus tuul valjemaks ja see pani Emilie mantli serva lendlema ja ka ta juuksed olid igalpool laiali. Neidis ohkas jälle.Tuul muudkui taandus ja siis jälle läks valjemaks. Emmy istus maha ja vaatas taevasse.Taevas oli tume ja pilvine.
|
|
|
Post by Jim - Jack Wild on Jun 24, 2009 18:04:33 GMT 3
J kõndis aeglasel sammul juba pikka teed maha. järsku silmitses poiss kaugemal tuttavat kuju. '' hhei '' hüüdis Jim juba kaugelt . Ta sasis käega oma pikkades juustes ohates. Ta liikus nüüd juba kiiremal sammul tuttava kuju poole.
|
|
Emilie Suicide
16. aastane, kesktase
|
Post by Emilie Suicide on Jun 24, 2009 20:47:39 GMT 3
Emmy oli jäänud mõtesse. Kui keegi miskit hüüdis ja neidis vampiiri lõhna tundis viis Em pilgu hüüdja poole. Nähes, et see on Jim Emmy muigas hetkeks. "Hei!" ütles Emilie.
|
|
|
Post by Jim - Jack Wild on Jun 25, 2009 8:36:28 GMT 3
Kui J oli neiule juba õige lähedale jõudnud, nägi ta, et tüdruk oli masenduses, võis vähemalt nii öelda. Poiss mõtles hetke, ning küsis siis muretseval toonil:''Mis juhtus?'' Ka poisi kääl ja tuju muutusid kurvemaks
|
|
Emilie Suicide
16. aastane, kesktase
|
Post by Emilie Suicide on Jun 25, 2009 14:48:56 GMT 3
"Ma jäin minevikule mõtlema lihtsalt. See kuidas mu elu on paras õnnemäng olnud," lausus Emilie muigega."Ükskõik, kes mu juttu kuuleks võiks arvata, et ma olen hull ja ma peaks vaimuhaiglasse tagasi minema," lisas neidis tõsiselt. Ta võttis enda kõrvalt kivi ja viskas selle vette.
|
|
|
Post by Jim - Jack Wild on Jun 25, 2009 21:17:32 GMT 3
'' ahsoo , ma arvan, et see teeb sulle haiget ja seega ma ei küsi midagi .. '' sõnas Jim paar hetke vaikides . Ta jooksis korraks kaldale, pistis oma sõrme vette. '' nii.. '' sõnas poiss veel enne, kui oli tüdruku juurde tagasi jõudnud.'' lähme õige ujuma ? '' tegi poiss ettepaneku. Ta lootis veeta mõnusa õhtupooliku tüdrukuga, ning ka tüdrukul oli vaja midagi lõbusamat teha.
|
|
Emilie Suicide
16. aastane, kesktase
|
Post by Emilie Suicide on Jun 30, 2009 20:00:43 GMT 3
"Jamh, või siis ma hüppan sillalt alla, aga seekord ma ei upu, kuna ma olen juba nagunii surnud.. Aga üldiseltvõiks küll, aga ma pole inimene kes ujukates 24/7 ringi töllab, sest ma polegi inimene, aga ikkagi pole mul ujukaid all, aga ma võin riietega ka ujuma tulla ja ma tean, et ma räägin palju." lausus Emmy, alul iroonitsedes.Tüdruk hakkas enda totakus pärast naerma ja rahunes siis. "Ja see teema ei tee mulle väga haiget, kuna ma olen suutnud leppida oma pika minevikuga, kuigi see mulle ei meeldi," lisas ta.
|
|