|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 19, 2009 0:45:26 GMT 3
Drew tõmbas enda pluusi kähku seljast, võttis mustad skeidid jalast ning hüppas vette. Ta oli umbes pool minutit Ceciliest enne jõudnud ning nüüd ta ootas muiates teda. Paari tõmbega oli vampiir järve keskel ning sukeldus siis, tulles pinnale alles kalda juures. Ta jäi tütarlast ootama.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 19, 2009 0:54:04 GMT 3
Cecilie jõudis kergelt hingeldades järve äärde ja kuna ta oli kindel et jõuab enne oli ta plaaninud juba poole tee peal, et hüppab koheselt järve. Muidugi pidi ta peaaegu et infarkti saama, märgates et Drew seal juba ees oli ja otseloomulikult pirdudas Cec automaatselt ja käis murul libisedes seetõttu tagumikuli. Haiget see siiski ei teinud. ''KAMMOOON! Sa tegid ðohki. Mul oli edumaaa.'' kaebles Cec muigega. Ta muidugi ei taibanud koheselt kuidas teda suudeti võita, aga vihane ta siiski ka polnud.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 19, 2009 0:57:32 GMT 3
Freddie tundis juba, kuidas Cecilie järvele läheneb. "Kammooon, ei teinud," kaebles ta vastu ning muigas. Ta tõusis püsti, võttis endale peotäie vett ning kõndis Cec'i juurde, kastes ta veega märjaks. "Mõnus, onju?" uuris vampiir muigega.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 19, 2009 1:06:19 GMT 3
Cecilie muigas, aga ei jätnud sohi teemat siiski kuhugi. ''See pole võimalik. Ma olin sust ees ja ega ma mingi tigu ka pole. Vean kihla et tagasi puu juurde minnes avastaksin et su teisik on seal või midagi sellist.'' seletas Cec edasi, saades samas poisi pritsitud veega märjaks. Üle tüdruku keha käisid korraks külmavärinad. Järv oli siiski jahe. Mitte tapvalt külm, aga jahe. Hetke pärast hüppas Ceccy püsti, viskas pastlad jalast ja läks natukene kaugemale. Sekundite pärast jooksis ta järve poole ja hüppas sinna ühe korraliku pommina. Pinnale tulles, rippus Ceci pats nagu sorakas taga, ning silmaümbrused olid kergelt mustad - ta ei kasutanud palju meiki.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 19, 2009 1:10:03 GMT 3
"Aga äkki mul ongi teisik?" küsis Fred lõbusalt muiates, hüpates ka vette, kuid kalda äärde. Ta vaatas Cecilie't muiates, tal pole üle pika aja kunagi nii lõbus olnud. Noormees toetas enda küünarnukid vees oleva muda sisse ning muigas siis taaskord. Vampiiri pilk oli kinnitatud Ceccy'le ning tema pilk oli suhteliselt klaasistunud.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 19, 2009 1:18:18 GMT 3
Cecilie muigas, märga tukka üle pea lükates. ''See seletaks nii mõndagi.'' kommenteeris ta naerulsui, ühe koha peal sipeldes. Jalad otse loomulikult põhja ei ulatunud. ''Ja miks ma üksi pean ujuma?'' päris Cec seejärel õrritava muigega, väikeseid ringe ujuma hakates, kui ühe koha peal ujumine välja ei tulnud.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 19, 2009 1:21:18 GMT 3
Frederick avas silmad ning viis pilgu Ceciliele. "Sa ei uju üksi. Kalad ujuvad koos sinuga. Ja kaanid," lausus noormees ning muigas koheselt. Kaane siin kohe ilmselgelt ei olnud, ainult veidike kalu.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 19, 2009 1:27:38 GMT 3
Cecilie muigas, pilku samas siiski ettevaatlikult põhja poole viies. Märgata midagi kahtlast peale mustava sügaviku siiski ei olnud. ''Tead, ma hakkan su ujumisoskust tõsiselt kahtluse alla seadma.'' lähenes Cec seejärel teisest küljest. Poiss polnud tõesti oma ujumisoskusi demostreerinud.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 19, 2009 1:30:05 GMT 3
"Aga mina ütlen nii palju, et sa ei tohiks mind alahinnata. Vot," ütles Freddy, sättides ennast mugavamasse asendisse. "Ma päevitan," vabandas ta ennast välja ning muigas kergelt, avades taaskord enda kuldsed silmad ning suunates need Ceccy'le.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 19, 2009 1:36:06 GMT 3
''Aga kui ma alahindan?'' päris Cecilie muigega, tundes kuidas ringi siputamine juba ära tüütab. Deem, pidi see järv siis nii sügav olema. Cec hakkas vaikselt kalda poole ujuma. Polnud eriline ime, et tüdruk koera ujus. See käis kuidagi tema loomusega kokku. Vees oleva suure kivini jõudes, istus Ceccy sellele, nii et vöökohast alumine osa oli vee all ja ülemine vee peal. Vähemalt ei pidanud siputama.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 19, 2009 1:40:31 GMT 3
Frederick ohkas, tõugates ennast siis kätega maast lahti ning hakkas Ceci poole ujuma ja selle kivi ümber ringe tegema, kus tüdruk parajasti istus. "Siis sa alahindasid valesti," muigas ta, jäädes korraga tüdruku ette seisma. Tema näol laius naeratus.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 19, 2009 1:47:49 GMT 3
Cecilie näole ilmus järjekordne võidurikas naeratus. ''Vaaoo, ma olen ðhokis. Sa oskadki ujuda!?'' teeskles neidis imestust, jõllitades enda ees seisvat Drew-d. ''Sa ületasid mu ootused.'' lisas Cec veel, endal huulil laiumas särav naeratus. Poleks osanud oodatagi et see päev nii lõbusaks kujuneb.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 19, 2009 1:53:26 GMT 3
"Ma olen nii osav, eks ju?" ütles Frederick irvitades ning toetas enda jalad vee all kivile, ise samas kogu aeg kätega ringe tehes, et ta vee alla ei kaoks. Noormees jälgis muiates Cec'i, äkki too ütleb veel midagi huvitavat. Oojaa, Drew'il pole nii kaua aega lõbus olnud-
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 19, 2009 2:03:17 GMT 3
Cecilie noogutas muigega. ''Äärmiselt osav.'' nõustus ta poisiga, tollele otsa jõllitades. Seda tehes märkas neidis esimest korda Drew silmavärvi. Deem, kuldkollased, täpselt seda värvi mida Cec endale on tahtnud ja tal on need ilma läätsi ostmata. Vist. ''Tead sa väike põngerjas, sul on täpselt seda värvi silmad mida ma endale tahtnud olen. Maailm on ikka nii ebaõiglane. Nii talenditutele inimestele nagu sina antakse sellised silmad ja sellised staarid nagu mina saavad tavalised sinised silmad.'' hakkas Ceccy seletama. Otseloomulikult naljatles ta selle talenditu ja staari koha pealt. Tegelikult oli just Drew see kes jooksis kuradi kiiresti ja VAO ta oskas ju isegi ujuda.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 19, 2009 2:08:10 GMT 3
Drew naeratas taas, viies pilgu samas kuskile eemale. Kaugele... "Ma olen lihtsalt veidike ebatavaline..." ütles ta säravalt naeratades, pilgu tagasi Cec'ile libistades. Nüüd asetas vampiir ka enda käed kivile. "Sinised silmad on ilusad," sõnas noormees nagu muuseas, hammustades samas alahuulde. Ta plaksutas enda ripsmeid, ikka tüdrukule otsa vaadates.
|
|