|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 17, 2009 23:03:13 GMT 3
Oli pühapäev ja kell lähenes kaheteistkümnele, kui Cecilie kooli poolt tammele lähenes. Oli äärmiselt palav ilm. Tüdruk kandis lühikesi, laimirohelisi pükse, valget maikasärki ja balletikingade stiilis jalanõusid. Ceccy potsatas ühele suuremates, väljaulatuvatest juurtest istuma ja toetas selja vastu puud. Tüdrukul ei olnudki tegelikult põhjust või mingisugust eesmärki seal olemiseks. Ilm oli lihtsalt lossis passimiseks liiga ilus.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 22:24:11 GMT 3
Frederick pilgutas enda silmi, kui päike talle otse silma paistis. Oojah, tema nahk sätendas täiega päikese käes ning ta oli endale selga pannud tumerohelised šhortsid ning valge t-särgi, mis tema puhul täiesti ebatavaline oli. Nagu ta tahaks, et kõik teaksid, et ta on vampiir. Nähes, et mingi tüdruk istub ühel puujuurel, hüppas noormees ühele puuoksale, jäädes uudishimulikult neiut silmitsema.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 18, 2009 22:49:11 GMT 3
Cecilie põrnitses parasjagu maapinda ja näkitses alumist huult, kui kuulis pea kohalt häält. ( ma eeldan et sa oled kuskil muu pea kohal oleval oksal ) Tüdruk pööras automaatselt pilgu üles ja muigas, märgates kõrgemal - vaatamata päikesele - noormeest. ''Terekest ka sulle.'' muigas Ceccy, pilku uuesti maapinnale pöörates. Päikesesse vaatamine ei olnud just eriliselt mugav.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 22:53:20 GMT 3
Drew hammustas tugevalt alahuulde. "Tere," ütles ta ka suhteliselt ükskõikselt, lastes emda jalad üle puuoksa rippu. "Miks sa ujuma ei läinud?" päris noormees tüdrukult ja hammustas taaskord alahuulde.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 18, 2009 23:03:06 GMT 3
Cecilie muigas suhteliselt üllatunult poisi küsimust kuuldes. Viinud pilgu uuesti kõrgemale - tüdruk polnud lihtsalt harjunud rääkima ilma otsa vaatamata, või vähemalt inimest nägemata - vastas Cec laia naeratusega: ''Ee, sest ma ei oska ujuda ja kartsin ära uppuda?'' Otse loomulikult ta naljatles ja pärast lühikest pausi jätkas:''Ei, tegelikult ma kavatsesin seda hiljem teha.'' Tüdruku silmad hakkasid juba vett jooksma ja niisiis viis ta pilgu uuesti maapinnale. ''Ja miks ise suplemist parasjagu ei harrasta?'' päris ta poisilt seejärel vastuseks, patsi otsa ümber sõrme keerutama hakates.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 23:09:50 GMT 3
Frederick muigas, hüpates siis puu otsast maha, pööras tüdrukule selja ning tegi paar sammu puu varjus. "Mmm... Sest..." Noormees kehitas õlgu. "Mul pole palav," ütles ta muiates nagu see oleks piisav põhjus.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 18, 2009 23:17:48 GMT 3
Cecilie muigas, silmis kergelt üllatunud pilk. ''Mis supermänn sina meil siis oled, et sul palav pole?'' päris neidis seejärel, kulm õrnalt - peaaegu märkamatult - kergitatud. Ilm oli vägagi kuum. Kuidas sai kellelgi mitte-palav olla? Cec ohkas õrnalt. Tal oli tunne, et ta hakkab varsti koera kombel lõõtsutama.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 23:20:21 GMT 3
Freddie kehitas õlgu. Tal ei olnud vist pääseteed. Mõttetu oleks sellele küsimusele "tavaline" või "mitte mingi supermän" vastata. "Tavaline... olend," ütles ta, surudes käed taskusse ning samas ikka kaugusse vaadates.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 18, 2009 23:29:23 GMT 3
Cecilie naeratas laialt. '' .... olend, kes on õnnega koos kui sellisel ilmal palavust ei tunne.'' lõpetas tüdruk poisi lause. Cec sirutas jalad välja ja viis pilgu siiani veel nimetule noormehele. ''Ceccy muideks.'' tegi neidis esimese sammu tutvustamise poolele. See oli tavaline kui Cecilie ennast hüüdnimega tutvustas. Oli lihtsalt harjumatu kui teda täisnime pidi hüüti.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 23:32:24 GMT 3
Drew pööras ennast ümber, viies kuldsed silmad Cecilie'le. Ta muigas tahtmatult. "Ceccy nagu hüüdnimi või mida?" küsis vampiir, võttes käed taskust välja.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 18, 2009 23:36:25 GMT 3
Cecilie muigas lõbustatult. ''Jahhh , aga tegelikult oli nüüd sinu kord tutvustamiseks, nii et lase käia.'' vastas neidis naerdes, pilku kaugemal asuvale metsale viies. Suurte puude vari oli tõesti kutsuv, aga eks ka hetkeline koht ajas asja ära. Cec tõmbas sõrmedega läbi juuste ja viis seejärel tutvustust oodates pilgu Nimetule.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 23:41:19 GMT 3
Freddie muigas tahtmatult. "Ma eelistaksin jääda... *köhatus* ... anonüümseks," ütles ta, kinkides tüdrukule särava naeratuse. Nooruk viis pilgu puu latva ja hammustas mõtlikult alahuulde.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 18, 2009 23:44:43 GMT 3
Cecilie pilk kinnitus naerdes kaugusesse ''Davai, ma kutsun sind siis.... umn..'' tüdruku peast tunglesid läbi tuhanded nimed, mille seast Cec otsis just nimelt mõnd tobedat. ''..Bobiks. '' otsustas neidis seejärel, irvega pilku äsja Bobiks ristitule viies. ''On see okei, Bob?'' päris Cecilie poisilt, huulil lai naeratus.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 23:48:34 GMT 3
Fred viis pilgu ladvalt Ceccy'le. "Kuidas soovid," ütles ta vaikselt naerdes, "Aga mulle endale see Bob'ivärk ei sobi." Noormehe ilme muutus taaskord tõsiseks, kuid muiet ei suutnud ta alla suruda. Vampiir silmitses tüdrukut üsna uudishimuliku pilguga.
|
|
|
Post by Cecilie Lewbot on Jun 18, 2009 23:52:16 GMT 3
Cecilie manas näole üllatunud ilme, justkui ei mõistaks miks Bobile tema nimi ei meeldi. ''Miks mitte?'' päris ta, samasuguse ilmega, kuigi taipas täpselt, miks selline nimi noorukile ei istunud. No kes tahakski Bob olla?
|
|