|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 16:38:15 GMT 3
Noormees pani Michelle'i enda jalgadele, kuid võttis ta samas käevangu, et tüdruk ära ei jookseks. Ta saaks nii kui nii ta kätte, kuid see paljastaks Mich'ile tema kohta nii mõndagi. "Kõnni siis ise," ütles ta lahkelt, kõndides edasi. "Sest... See vesi oli jääkülm," seletas vampiir, kuigi ei tundnudki tegelikult vee temperatuuri. Kui tüdruk küsib tema juuste kohta, võiks ta ju öelda, et kui ta sinna sisse kukkus, käis suur plärtsatus ning vesi jõudis isegi Freddienigi ja seepärast saigi ta märjaks. Jah! Täiesti loogiline ju.
|
|
|
Post by Michelle A. Shadow on Jun 18, 2009 16:42:06 GMT 3
"Aga miks sul on nii hele nahk, meekarva silmad ja sa ronisid ilma vähimagi vaevata mööda kaevu seina?" küsis Michelle ning lisas siis irvega: "Päkapikk, jõuluvana ega haldjas sa ei ole. Jumal ega ingel ka mitte. Räägi välja!" Neidis hakkas vaikselt aimama, et äkki on Drew vampiir...või keegi teine talle teadmata olend..
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 16:46:01 GMT 3
"Ma olen tavaline... Inimene," ütles vampiir vaikselt ja ükskõikselt, jälgides puid enda ümber. Ta oleks tahtnud öelda "olend", kuid muutis sõna kohe ära. Noormees lasi Michelle'st lahti, surus käed taskussee ning kõndis aina edasi. "Ma olen lihtsalt albiino," lausus ta ning turtsatas tahtmatult enda vale peale, kuid peagi talle meenus, et see "albiino" võib teda isegi välja vabandada.
|
|
|
Post by Michelle A. Shadow on Jun 18, 2009 16:49:37 GMT 3
"See ei seleta su silmavärvi, jääkülma nahka ja Batman'i võimeid," sõnas Michelle: "See albiino-vabandus on täpselt sama nagu see, et ma satun sellepärast igasugustesse pahandustesse ja värkidesse, et mu isa on jaapanlane." Tütarlaps viis pilgu maha ja lausus siis vaikselt: "Emn...Kas sa oled...Vampiir?"
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 16:53:08 GMT 3
Noormees ohkas... Natuke võib ju ikka veel proovida. "Pole ma mingi vampiir," ütles ta, viies siis aeglaselt pilgu Michelle'le, "Aga mis siis saab, kui ma olekski?" Frederick nõjatus tüdrukule lähemale, sundides ta niimoodi peatuma. Ta sulges vaikselt silmad, hingates tema verelõhna sisse.
|
|
|
Post by Michelle A. Shadow on Jun 18, 2009 16:57:03 GMT 3
"Emn...Siis oleks mu elupäästja vampiir," arvas Michelle, kui teda sunniti seisma jääma. Tütarlaps naeratas, kuigi Fred'i silmad olid suletud. Michie vaikis mõnda aega ja küsis siis: "Ega ma ei pea arsti juurde minema? Palun?!Ma luban, et ma lähen enda tuppa tudile."
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 16:59:36 GMT 3
"Ma ei päästnud su elu, sa ronisid ise üles," kortsutas Drew kulme, tõmbudes Michelle'st eemale. "Sa nägid hallukaid," lisas noormees, varjates enda muiet. "Lähed küll," vastas ta tüdruku küsimusele, hakates edasi kõndima.
|
|
|
Post by Michelle A. Shadow on Jun 18, 2009 17:02:29 GMT 3
"Sa nägid ise hallukaid - sellest kaevust enda jõul välja ei roniks. Nagu sa ise ei teaks, et sinna on palju inimesi uppunud," sõnas Michie pahaselt. Tütarlaps keeldus edasi astumast ja ta tõmbas oma käe noormehe käevangust ära. Michie põrnitses Drew'i.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 17:05:50 GMT 3
Frederick raputas pahaselt pead. "Kas sa paned mu kannatuse proovile?" küsis ta, pöörates ennast ümber. "Tegelikult... Sa võid ise ka sinna minna. Ma ei viitsi enda aega raisata selle peale, et teha sulle selgeks, et ma pole vampiir," lausus noormees, pöörates ennast tagasi ning hakkas majade poole sammuma.
|
|
|
Post by Michelle A. Shadow on Jun 18, 2009 21:05:16 GMT 3
Michelle pööritas silmi ja hakkas siis tagasi kaevu poole sammuma, kuid lubades endale, et ta ei istu enam kaevu äärele ja on ettevaatlik. Tütarlaps sasis oma juukseid. Ta võttis oma katkise dressika seljast, kuna see oli niikuinii läbimärg. Teksad hakkasid juba vaikselt kuivemaks saama. Neiu istus kaevust umbes viie meetri kaugusele murule.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 22:46:16 GMT 3
Drew pööras taas ümber, kui tundis, et Michelle pööras ennast ümber ja hakkas tagasi kaevu poole liikuma. Ta jooksis enda tippkiirusel tüdruku juurde, krahmas ta naeratades enda sülle, pööras siis ennast uuesti majade poole ning hakkas nende poole kiiresti jooksma. "Sa pead ikka arsti juures ära käima, mina enda jonni ei jäta," ütles ta kergelt muiates, jälgides maju, mis aina lähenesid. Noormees muigas taaskord ja tundis, kuidas tugev tuul tema juukseid sasib.
|
|
|
Post by Michelle A. Shadow on Jun 18, 2009 22:51:52 GMT 3
"Värdjas," pomises Michelle solvunult. Päise päeva ajal varastatakse ära! "Kuule, mu dressikas jäi kaevu juurde," lausus Michie külmalt, vaadates kusagile iks-punkti. Ta otsustas, et enam ta Fred'iega ei räägi.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 22:55:46 GMT 3
"Ma toon selle pärast ära," ütles Drew silmi pööritades, joostes ikka veel enda täiskiirusel edasi. Ta peaaegu ei vaadanudki Michelle'i poole, seepärast ta ei näinudki tema mossis nägu, kuid ta tundis Mich'i pahameelt.
|
|
|
Post by Michelle A. Shadow on Jun 18, 2009 22:59:15 GMT 3
"Hah, normaalsed inimesed ei jookse nii kiiresti!" lausus Michelle veel ühe tunnuse, et noormees ON vampiir. Loll lehm. Tütarlaps virutas Fred'ile jalaga ribidesse, nii palju kui ta asend seda võimaldas. Loll lehm.
|
|
|
Post by Drew Frederick Schdelle on Jun 18, 2009 23:05:56 GMT 3
Drew muigas tahtmatult. "Ma vaatan, et sul on täna paha tuju," ütles ta kergelt irvitades, viies lõpuks enda pilgu Michellele. Peagi oli tema pilk tagasi puudel, millest nad mööda tuhisesid. Noormees võpatas kergelt tütarlapse löögi peale, kuid haiget ta ei saanud. Pigem sai tüdruk haiget, sest Frederick'l on ju kivikõva nahk. "Vaata, et sa ennast minu vastu oimetuks ei kolgi," sõnas ta ning hammustas kergelt alahuulde. "Pealegi, mis siis saab, kui ma sinust hoolin? Annad tappa või?" Freddie näol püsis muie.
|
|